Smidige ben

Smidige ben

Vi laver blide og nærende stræk for bindevævet i benene.

Måske du ønsker at blive mere smidig, eller måske du har brug for at strække ud efter en løbetur eller styrketræning af benene.

Måske du blot ønsker at mærke lidt mere indre ro og velvære i krop og sind.

Uanset hvad, så er videoen her for dig!

Hvis du døjer meget med overspændte og ufleksible ben, er det måske interessant for dig at kigge nærmere ind i den bagvedliggende årsag ud over det fysiske som muskelspændinger, stift bindevæv osv.

Ifølge kropsterapien kan ufleksible og overspændte ben hænge sammen med, at du klamrer dig til tingene, som de er. Måske fordi fremtiden virker lidt skræmmende. Det kan også være et tegn på, at det gennem vores liv har været svært for os at stå fast, og at vi har kæmpet meget for at få lov til at være os selv.

Med fleksible ben kan vi fysisk og psykisk skabe en følelse af at omfavne forandring, være spontane, fleksible og bevæge os let og ubesværet gennem livet.

Rigtig god fornøjelse med at skabe forandringer i krop og sind.

Kærligst

Signe

P.S.: Synes du det er interessant at få den kropsterapeutiske vinkel på også? Del meget gerne din oplevelse under videoen i kommentarfeltet.

 • Britta Juul Jensen
  Britta Juul Jensen

  Hej Signe
  Det har været super god videoer og jeg kan virkelig godt lide, at du har den kropsterapeutiske vinkel med – det giver så god mening for mig.
  Tak for det🙏❤️

  • Signe Bøtter-Jensen
   A
   Signe Bøtter-Jensen

   Det er jeg så glad for at høre, Britta 🥰🙏

Andre videoer i samme serie: