Hold og workshops

Gå til kommende yin yoga workshop her

Faste yogahold i Svendborg:

Yin yoga mandage kl. 17 – 18.30 (Fuldt booket!)

Yin yoga mandage kl. 19 – 20.30 (Stadig enkelte pladser)

På dette hold har vi fokus på at slippe muskelaktivitet, give efter og strække bindevævet i dybden. Derfor er vi i hver yogastilling i 3-5 minutter. Når vi finder roen i stillingerne, vil åndedrættet følge med og berolige vores nervesystem. 

De dybe stræk af bindevævet aktiverer kroppens meridianbaner og energiflowet i kroppen og organerne. Ved at få balanceret denne energi kan vi fjerne eventuelle blokeringer på både et fysisk, følelsesmæssigt og mentalt plan.

Ofte centrerer timen sig om et livstema, som er genkendeligt for de fleste af os. Det kan fx være “Slip bekymringer”, “Vær til stede i nu’et”, “Lad dit indre lys skinne”, “Mærk begejstring og livsglæde” osv. 

Temaerne tager altid afsæt i et af de 5 elementer fra traditionel kinesisk medicin (TCM). De fem elementer – vand, træ, ild, jord og metal – anses for at være grundelementer i naturen. De er alle forbundet til specifikke organer, der repræsenteres i kroppens 12 meridianbaner, hvori vores energi flyder. 

Din krop kender dig bedst. Jeg hjælper ved at guide dig, så din krop kan skabe den bedste balance for dig. 

I mine timer skal yogaen ikke se ud på en bestemt måde. Hvis det føles godt, er det godt.   

Sted

Bagergade 16

5700 Svendborg

Studio Flow 

Pris

Kr. 1.100 ,- for 10 uger

Kr. 130 ,- for drop in

Mobile Pay: 234158

Skal du med?

Send en mail til signe@yogamedsigne.dk for at høre, om der er plads på holdet.


Workshops

Sommer yin yoga-workshop

Gå sommeren i møde med mere livsglæde og begejstring til denne selvkærlige, blide og opløftende yin yoga workshop på 3 timer.

ALLE kan være med uanset tidligere erfaring med yoga.

Ild-elementet (hjerte og tyndtarm) er, ifølge traditionel kinesisk medicin, det dominerende element om sommeren. Livet handler her især om varme, energi, at mærke livet fuldt ud og suge solens varme stråler til os, mens alt omkring os blomstrer for fuld kraft. 

Tiden indbyder til at mærke livsglæde, begejstring, kærlighed, forbundethed til andre, taknemmelighed, leg, grin og entusiasme. Alt sammen mens vi er forbundet til vores hjerte.

Til workshoppen vil du blive kærligt holdt og gå fra timen med en følelse af større forbundethed til dig selv og dem omkring dig. Måske du efter workshoppen får lyst til at nyde et glas kold rosé eller kølig hyldeblomst på det charmerede torv i Svendborg, der ligger lige ved siden af yogastudiet.

Det vil glæde mig at guide dig til mere ro og velvære.

Kærligst 
Signe 

Pris

375,-

Hvornår

Lørdag den 25. juni kl. 10-13.

Hvor

Studio Flow

Bagergade 16

5700 Svendborg

Tilmelding

Mail: signe@yogamedsigne.dk

Mobile pay: 234158 (Root to Rise)

Følg mig på Facebook ”Yoga med Signe”, hvor jeg vil informere om fremtidige workshops. 

Du kan også melde dig til her:

×