Hold og workshops

Faste yogahold i Svendborg

Yin yoga mandage kl. 17 – 18.30 + kl. 19 – 20.30

På dette hold har vi fokus på at slippe muskelaktivitet, give efter og strække bindevævet i dybden. Derfor er vi i hver yogastilling i 3-10 minutter. Når vi finder roen i stillingerne, vil åndedrættet følge med og berolige vores nervesystem. 

De dybe stræk af bindevævet aktiverer kroppens meridianbaner og energiflowet i kroppen og organerne. Ved at få balanceret denne energi kan vi fjerne eventuelle blokeringer på både et fysisk, følelsesmæssigt og mentalt plan.

Ofte centrerer timen sig om et livstema, som er genkendeligt for de fleste af os. Det kan fx være “Slip bekymringer”, “Vær til stede i nu’et”, “Lad dit indre lys skinne”, “Mærk begejstring og livsglæde” osv. 

Temaerne tager altid afsæt i et af de 5 elementer fra traditionel kinesisk medicin (TCM). De fem elementer – vand, træ, ild, jord og metal – anses for at være grundelementer i naturen. De er alle forbundet til specifikke organer, der repræsenteres i kroppens 12 meridianbaner, hvori vores energi flyder. 

Din krop kender dig bedst. Jeg hjælper ved at guide dig, så din krop kan skabe den bedste balance for dig. 

I mine timer skal yogaen ikke se ud på en bestemt måde. Hvis det føles godt, er det godt.   

Timerne krydres altid med akupressur, massage, æteriske olier og anden forkælelse for krop og sind.

Sted

Bagergade 16

5700 Svendborg

Studio Flow 

Pris

Kr. 1.200 ,- for 10 uger

Kr. 150 ,- for drop in

Mobile Pay: 234158

Skal du med?

Send en mail til signe@yogamedsigne.dk for at høre, om der er plads på holdet.


Workshop: Yin yoga og massage (UDSOLGT!)

Denne workshop er udsolgt. Skriv til signe@yogamedsigne.dk, hvis du vil på ventelisten til næste workshop med “Yin yoga og massage”.

Bliv forkælet fra top til tå på denne 3 timers yoga- og massageworkshop af yogalærer Signe Bøtter og massør Panadda Sangkaew.

Kombinationen af yin yoga og massage er tiltænkt dig, der har brug for at komme fra hovedet og ned i kroppen, få ro på nervesystemet og mærke en dyb indre ro.

På workshoppen vil Signe guide dig ind i dyb ro og velvære, mens du ligger i yin yogaens blide bindevævsstræk. Fokus er på at aktivere kroppens meridianbaner, der skaber frit energiflow i kroppen og organerne. Ved at få balanceret kroppens energi kan vi fjerne blokeringer på både et fysisk, følelsesmæssigt og mentalt plan.

Undervejs i workshoppen vil den top professionelle massør Panadda Sangkaew, der driver Lebua Massage, give alle deltagere en blid og nærende massage. Sammen med Signe sørger hun desuden for at alle får en dejlig Shavasana-massage til slut.

Med denne workshop er du garanteret at slippe alle spændinger og gå fra yogastudiet med dyb indre ro og mere energi og velvære.

Vi glæder os til at forkæle dig.

Hvornår

Lørdag den 14. januar 2023 kl. 10-13

Pris

499 kr.

Sted

Bagergade 16

5700 Svendborg

Studio Flow 

Tilmelding

Send en mail til Signe på signe@yogamedsigne.dk for at høre, om der er plads på workshoppen.

Se betingelser for workshops i bunden af siden.


Workshop: Vinter yin yoga (UDSOLGT!)

Denne yin yoga-workshop er udsolgt. Skriv til signe@yogamedsigne.dk, hvis du vil på ventelisten eller få først besked ved næste workshop.

3 timers dyb selvforkælelse for krop og sind.

Inden foråret banker på døren, trækker vi os tilbage og lader vinterens ro omslutte os.

Vi skal arbejde med dybe bindevævsstræk, der aktiverer meridianbanerne for vores nyrer og blære (vandelementet i traditionel kinesisk medicin). Disse energibaner hjælper os med at mærke tillid til livet frem for frygt.

Da nyrerne hjælper os med at energistyre, vil workshoppen være særligt god for dig, der døjer med stress og udbrændthed.

De dybe bindevævsstræk beroliger nervesystemet og skaber frit energiflow i kroppen og til organerne. Ved at få balanceret denne energi kan vi fjerne eventuelle blokeringer både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt.

Workshoppen er for alle uanset erfaring med yoga. Vi tilpasser yogaen DIN krop og ikke omvendt.

Det er din krop – din yoga! Og det skal føles godt at være dig.  

Jeg sørger for at skabe et trygt rum med plads til hele dig. 

Workshoppen krydres med massage, æteriske olier, akupressur og vi afslutter med en dejlig shavasana-massage og gong-bad.

Velkommen indenfor i dit selvkærlige åndehul <3

Hvornår

Lørdag den 25. februar 2023 kl. 10-13

Pris

375 kr.

Sted

Bagergade 16

5700 Svendborg

Studio Flow 

Tilmelding

Send en mail til Signe på signe@yogamedsigne.dk for at høre, om der er plads på workshoppen.

Betingelser ved workshops

Tilmelding er bindende. Bliver man forhindret i at deltage på en workshop, tilbagebetales beløbet ikke, men man skal være velkommen til at sælge sin plads til en anden. Giv blot besked herom. 

Ved undervisers sygdom/fravær findes enten vikar eller ny dato for workshop.

Ved restriktioner eller nedlukning af samfundet, der ikke gør det muligt at gennemføre workshop, tilbagebetales beløbet ikke. Men workshoppen vil forsøges at gennemføres på senere tidspunkt. Gældende restriktioner overholdes og kan fra myndighedernes side ændres med kort varsel.