Hold og workshops

Faste yogahold i Svendborg

Yin yoga mandage kl. 17 – 18.30 + kl. 19 – 20.30

På dette hold har vi fokus på at slippe muskelaktivitet, give efter og strække bindevævet i dybden. Derfor er vi i hver yogastilling i 3-5 minutter. Når vi finder roen i stillingerne, vil åndedrættet følge med og berolige vores nervesystem. 

De dybe stræk af bindevævet aktiverer kroppens meridianbaner og energiflowet i kroppen og organerne. Ved at få balanceret denne energi kan vi fjerne eventuelle blokeringer på både et fysisk, følelsesmæssigt og mentalt plan.

Ofte centrerer timen sig om et livstema, som er genkendeligt for de fleste af os. Det kan fx være “Slip bekymringer”, “Vær til stede i nu’et”, “Lad dit indre lys skinne”, “Mærk begejstring og livsglæde” osv. 

Temaerne tager altid afsæt i et af de 5 elementer fra traditionel kinesisk medicin (TCM). De fem elementer – vand, træ, ild, jord og metal – anses for at være grundelementer i naturen. De er alle forbundet til specifikke organer, der repræsenteres i kroppens 12 meridianbaner, hvori vores energi flyder. 

Din krop kender dig bedst. Jeg hjælper ved at guide dig, så din krop kan skabe den bedste balance for dig. 

I mine timer skal yogaen ikke se ud på en bestemt måde. Hvis det føles godt, er det godt.   

Sted

Bagergade 16

5700 Svendborg

Studio Flow 

Pris

Kr. 1.100 ,- for 10 uger

Kr. 130 ,- for drop in

Mobile Pay: 234158

Skal du med?

Send en mail til signe@yogamedsigne.dk for at høre, om der er plads på holdet.


Workshop: Yin yoga og wellness i efterårsferien

Nu kan du give dig selv den ultimative forkælelsesdag på Thorséng Nature Resort midt i den smukke, sydfynske natur.

Hvornår: Onsdag den 19. oktober 2022

Vælg en af følgende pakker:

Pakke 1

kl. 8.00: Flydeterapi

Kl. 9.15: Yin yoga

Kl. 10.45: Saunagus

Pris: 745 kr.

Pakke 2

Kl. 8.00: Havbad med sauna

kl. 9.15: Yin yoga

10.45: Nature Walk

11.45: Saunagus

Pris: 645 kr.

Thorséng Nature Resort rummer lækre spa-faciliteter, den dybeste ro og lækker plantebaseret og økologisk mad, hvis du skulle få lyst til en frokost efter dit retreat. Læs mere om stedet her.

Vi sætter kun 8 pladser til salg på hver pakke, så skynd dig at tage din plads, hvis den kalder på dig.

Tilmelding

Skriv mail herunder eller på signe@yogamedsigne.dk for at høre, om der er plads.

Se betingelser for workshops i bunden af siden.


Workshop: Jule-yin yoga

Temaet på denne selvkærlige yin yoga-workshop op til juleferien er hjertevarme og ro.

Det er 3 timers yin yoga med tid og omsorg til dig. Fokus er på at tanke dig selv op, så du kan åbne dit hjerte over for både dig selv og andre i den søde juletid.

For selvom julen er hjerternes fest, kan den for mange også være en stressende tid, hvor vi glemmer at tage vare på os selv.

I denne workshop hjælper jeg dig med dette ved at lade yin yogaens dybe stræk berolige dit nervesystem og skabe frit energiflow i kroppen og til organerne.

Workshoppen er dit selvkærlige åndehul, så du kan gå juledagene i møde med mere indre ro, overskud og glæde.

Hvornår

Søndag den 18. december kl. 10-13

Pris

395 kr.

Sted

Bagergade 16

5700 Svendborg

Studio Flow 

Tilmelding

Send en mail til Signe på signe@yogamedsigne.dk for at høre, om der er plads på workshoppen.

Se betingelser for workshops i bunden af siden.


Workshop: Yin yoga og massage

Bliv forkælet fra top til tå på denne 3 timers yoga- og massageworkshop af yogalærer Signe Bøtter og massør Panadda Sangkaew.

Kombinationen af yin yoga og massage er tiltænkt dig, der har brug for at komme fra hovedet og ned i kroppen, få ro på nervesystemet og mærke en dyb indre ro.

På workshoppen vil Signe guide dig ind i dyb ro og velvære, mens du ligger i yin yogaens blide bindevævsstræk. Fokus er på at aktivere kroppens meridianbaner, der skaber frit energiflow i kroppen og organerne. Ved at få balanceret kroppens energi kan vi fjerne blokeringer på både et fysisk, følelsesmæssigt og mentalt plan.

Undervejs i workshoppen vil den top professionelle massør Panadda Sangkaew, der driver Lebua Massage, give alle deltagere en blid og nærende massage. Sammen med Signe sørger hun desuden for at alle får en dejlig Shavasana-massage til slut.

Med denne workshop er du garanteret at slippe alle spændinger og gå fra yogastudiet med dyb indre ro og mere energi og velvære.

Vi glæder os til at forkæle dig.

Hvornår

Lørdag den 14. januar 2023 kl. 10-13

Pris

499 kr.

Sted

Bagergade 16

5700 Svendborg

Studio Flow 

Tilmelding

Send en mail til Signe på signe@yogamedsigne.dk for at høre, om der er plads på workshoppen.

Se betingelser for workshops i bunden af siden.

Giv denne workshop som gavekort

Kender du én, der virkelig trænger til at blive forkælet fra top til tå? Så giv denne workshop i gave. Den vil uden tvivl frembringe glæde! Måske den skal under juletræet…

Skriv til signe@yogamedsigne.dk og oplys, hvem gaven er til og fra. Så får du gavekortet tilsendt på mail inden for 2 hverdage. Husk at vedlægge side 2 med betingelser, når du giver gavekortet.

Betingelser ved workshops

Tilmelding er bindende. Bliver man forhindret i at deltage på en workshop, tilbagebetales beløbet ikke, men man skal være velkommen til at sælge sin plads til en anden. Giv blot besked herom. 

Ved undervisers sygdom/fravær findes enten vikar eller ny dato for workshop.

Ved restriktioner eller nedlukning af samfundet, der ikke gør det muligt at gennemføre workshop, tilbagebetales beløbet ikke. Men workshoppen vil forsøges at gennemføres på senere tidspunkt. Gældende restriktioner overholdes og kan fra myndighedernes side ændres med kort varsel.