Medlemsfordele

Som medlem af det online yogaunivers Yoga med Signe får du en masse freebies og goodies. Du har både mulighed for at deltage på gratis yoga- og meditationsworkshop i løbet af året, få rabatter på yogatøj og -udstyr og andet. Siden opdateres løbende.

Hvis du ikke allerede er medlem, kan du blive det lige her.

Gratis meet up for medlemmer:

Yogaworkshop

Årligt inviteres du til en eksklusiv og GRATIS yogaworkshops med din online yogalærer Signe.

Det er en god mulighed for, at du kan prøve din online yogalærer in real life og mærke samhørigheden mellem os, selvom vi normalt dyrker yoga fra hver vores stue.

Du vil få besked på mail, når der åbnes for ny tilmelding til workshop.

Se programmet fra sidste Meet Up her:


Rabatter på yogaudstyr og tøj

Som medlem af Yoga med Signe har du mulighed for at få helt særlige rabatter. Jeg har nøje udvalgt samarbejdspartnerne med fokus på bæredygtighed og det unikke.

Jeg håber, at du vil blive ligeså glade for deres tilbud, som jeg er

(rabatkoderne er kun synlige for medlemmer).

20% på alt i Studio Flow

Som medlem af Yoga med Signe gives 20% på alt i Studio Flows yogashop (på nær i forvejen nedsatte varer). Studio Flow har en særlig plads i mit hjerte, da jeg selv har mine ugentlige yin yogahold her.

Ulla Steen har nøje udvalgt alle ting i sin shop, så det skiller sig ud og er helt unikt. Du kan bl.a. finde en mindfulness-terning, yogafigurer, hjemmesko, unikke yogamåtter og forskelligt yogaudstyr.

Gå på opdagelse i webshoppen lige her.

20% på første køb hos Yogamii

Yogamii er meget mere end et bæredygtigt, økologisk tøjmærke. Det er et Slow Fashion brand, der tydeligt bærer præg af, at de gør sig umage med at gøre tingene på den bedste måde – for os hver især og for hele kloden.

Tøjet er lavet af 95% naturmaterialer og økologisk bomuld. Det er allergivenligt stof, som huden virkelig kan ånde i, og jeg kan skrive under på, at det mærkes.

Yogamii er GOT-certificeret, hvilket betyder, at de har den bedste certificering i forhold til at levere og producere bæredygtigt tøj – lige fra bomulden i marken til det færdige resultat, som du står med i hånden.

Gå på opdagelse i deres lækre produkter her.

Gå til live-yoga med Signe

Signe kommer frem på din skærm i den lukkede Facebook-gruppe kun for medlemmer, når der indimellem er live-yoga.

Det gør, at vi mærker en samhørighed på trods af afstande.

Det er naturligvis et tilbud, som man ikke behøver at takke ja til.