Giv slip på det, der ikke længere tjener dig

Your selected template is empty.

Giv slip på det, der ikke længere tjener dig

I denne yin yoga time på 90 min. arbejder vi på at slippe alt det, der ikke længere tjener os, så vi kan skabs plads til nyt og bedre i vores liv.

I livet er det naturligt at gammelt indimellem må ”dø”, for at nyt kan leve. Alligevel kan det være utrolig svært for os at skille os af med det gamle – fx gamle vaner, følelser, mønstre – fordi det er blevet så stor en del af vores identitet og selvopfattelse.

Timen i dag vil have fokus på at acceptere de svære følelser omkring denne proces, så vi selvkærligt bliver i stand til at slippe det gamle. Det gør vi ved hjælp af lange dybe stræk af bindevævet, som især aktiverer vores lunge- og tyktarmsmeridianbaner (metalelementet i traditionel kinesisk medicin).

Redskaber: Er par puder, en blok (eller en bog med hårdt omslag) og et bælte eller tørklæde.

 • Cecilie Vorup Mortensen
  Cecilie Vorup Mortensen

  Åh, Signe 🥹 Det her var simpelthen lige præcis hvad jeg havde brug for i dag, hvor frustrationerne havde taget overhånd og ødelagt mit humør. Det var skønt at starte med den lille meditation, hvor frustrationen blev pustet ud og roen suget ind, og derfra var det en dejlig, varieret session, der bare var lige i øjet. Dine kloge ord undervejs giver så meget mening – og stof til eftertanke. TAK ❤️

  • Signe Bøtter-Jensen
   A
   Signe Bøtter-Jensen

   Åh, kære Cecilie.
   Tusind tak for at dele ♥️ Det gør mig simpelthen så glad, at sekvensen havde den betydning for dig 🥰🙏

Kom gerne med en kommentar til videoen

Andre videoer i samme serie: