Nyt år – Mere mig!

Your selected template is empty.

Nyt år – Mere mig!

Et nyt år er lig med nye muligheder. Men ofte har vi et stort fokus på, hvad vi gerne vil ændre ved os selv. Frem for at fokusere på, hvordan vi får MERE af os selv.

For du er allerede, som du skal være. Og du kan sagtens drømme stort med afsæt i den unikke person, du er inderst inde.

I denne blide yin yoga-sekvens vil jeg hjælpe dig til at stå stærkt i dig selv, så du kan mærke dit indre lys og din power. Det vil hjælpe dig med at kunne sætte nogle selvkærlige intentioner for det kommende år. Nogle intentioner, hvor du har dig selv helhjertet med hele vejen igennem.

Vi arbejder med vores nyrer og blære i sekvensen. Disse organer (vandelementet) vil i følge traditionel kinesisk medicin (TCM) hjælpe os til at mærke tillid til livet frem for frygt. Derudover hjælper de os med at forbinde os til vores intuition og mærke, hvad der føles sandt for os.

I sekvensen bruger vi affirmationer (bekræftelsessætninger), som du skal gentage inde i dig selv. Når du gentager dem, skal du blot mærke ind i, hvad der sker i dig, når du hører dig selv sige/tænke sætningerne. Måske du kan begynde at tro på dem og mærke dem dybt i dit indre.

Kraften og alle svarene findes i dig selv.

Jeg ønsker for dig, at dit år bliver et dejligt og selvkærligt år, hvor du står stærkt i dig selv og lever livet indefra og ud.

Kærligst Signe

Redskaber: Puder, evt. tæppe og en bolster eller sammenrullede tæpper.

 • Tanja Ravick

  Det kunne ikke have passet bedre, med den sekvens i dag. Havde fødselsdag i går. Og dagen efter eller på dagen – sidder jeg mig ned og skriver et brev til mit fremtidige jeg – altså til mig selv på min fødselsdag – næste år. Hvad vil jeg gerne gøre for mig. Hvem vil jeg gerne tilbringe tid med og give kærlighed til og en hel masse ønsker for mig selv. Og jeg skriver det – som er det allerede opnået 🙂 Og derfor kunne den nyt år – mere mig ikke ha passet bedre end netop til i dag – TAK for hjælpen Signe, til at gøre det endnu tydligere.

  • Signe Bøtter-Jensen
   A
   Signe Bøtter-Jensen

   Åh WAUW, hvor er det fantastisk at høre, at det passede så fint sammen det hele 🙏♥️ Det er en virkelig god øvelse, som du har lavet på din fødselsdag 😍 Tusind tak for at dele din oplevelse her 🙏🥰♥️

 • Solveig Madsen

  Giver en dejlig ro 🙏🤗

 • Vibeke Munch

  Tak for dejlig søndags yoga efter en hektisk dag. Lige hvad min krop og mit sind trængte til 🙂

 • Carina Nyman

  Wow, en fantastisk sekvense. Lige hvad jeg havde brug for, tak🙏

 • Mette Albers

  Kære Signe 🌸

  Lige hvad jeg havde brug for 🍀 Tak for dig ☘️
  God søndag
  Kh Mette

 • dorthe Steffensen
  dorthe Steffensen

  Wauuuw en lækker søndagsyoga… skønne stræk og seen ind i sig selv ✨️☀️💫🧘‍♀️👁
  God søndag ❤️

Kom gerne med en kommentar til videoen

Andre videoer i samme serie: