Akupressur for tristhed og sorg

Akupressur for tristhed og sorg

Sorg har mange ansigter. Den behøver ikke at være forbundet til det at miste en person til dødsfald. Vi kan opleve sorg over mange ting gennem livet – fx sorgen over at miste en del af sin identitet (hvis man ikke kan det samme som før pga sygdom eksempelvis), sorgen over at blive skilt eller miste en partner, sorgen over at vælge et familiemedlem fra osv.

Ifølge traditionel kinesisk medicin “bor” sorgen i lungerne. Når vi er i balance her, er vi gode til at sidde i accept med de dybere følelser som sorgen. Og først når vi har siddet med og rummet sorgen, kan den naturligt slippe igen.

Lær mere om akupressur og zoneterapi:

Akupressur fungerer som en form for nåleløs akupunktur. Her bruger vi specifikke punkter på kroppen, som alle ligger på kroppens meridianbaner/energibaner. Men i stedet for at stikke nåle i kroppen, bruger vi massage og faste tryk for at få energi til området.

Kroppens meridianbaner har alle forbindelse til forskellige organer og funktioner i kroppen – så det er vigtigt at skabe frit energiflow i disse. Når vi trykker på akupressurpunkterne langs kroppens meridianbaner, opløses eventuelle blokeringer (både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt), så kroppen kommer i balance igen.

Akupressur hjælper din krop på vej til at genoprette eventuelle ubalancer og føle fornyet energi. Vi arbejder ud fra den teori, at kroppen er en helhed, hvor alle dele taler sammen.

Rigtig god fornøjelse med din selvkærlige stund!

Kærligst Signe

 

Kom gerne med en kommentar til videoen

Andre videoer i samme serie:

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x