Medlemskab Checkout

Medlemskab skift

You have selected the Månedlig onlineyoga med Signe membership level.

Prisen for medlemskab er DKK 129,00 pr. måned

Har du en rabatkode?


Kontooplysninger Har du allerede en konto? Log ind her

EFTERLAD DETTE BLANK

Betalingsinformation We accept all major credit cards


Handelsbetingelser

1. Generelt

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle handler indgået med Yoga med Signe.

2. Forudsætninger

Når du køber abonnement hos Yoga med Signe garanterer du, at du er mindst 18 år eller på anden måde bemyndiget til at indgå aftaler. Du garanterer, at du er autoriseret bruger af det anvendte kreditkort, samt at der er tilstrækkelige midler til at dække beløbet. Du accepterer ved køb af abonnement, at du er bundet af indeværende forretningsbetingelser, og du garanterer, at alle oplysninger, som du angiver, er korrekte.  

3. Bestilling, betaling og opsigelse af ydelser

Forud for afgivelse af bestilling af et online abonnement, vil du kunne se den ydelse, du har valgt samt prisen for denne ydelse. Når bestilling er afgivet, og Yoga med Signe har registreret din indbetaling, vil du modtage en mail med en ordrebekræftelse. Yoga med Signe benytter betalingstjenesten Stripe, og oprettelsen af en konto hos Yoga med Signe indebærer, at du er indforstået med, at al indsamling af dine betalingsoplysninger sker herigennem. 

3.1. Data og kontooprettelse ved bestilling

Når du køber et online yoga-abonnement på platformen hos Yoga med Signe, skal du oprette en konto. I den forbindelse skal du oplyse dit fulde navn samt e-mailadresse. Oplysningerne bliver kun registreret for at afvikle dine bestillinger og lave intern statistik på Yoga med Signe. Alle oplysninger behandles fortroligt, og vil ikke blive videregivet til tredjepart. Alle personlige data lagres på ubestemt tid, eller indtil du selv anmoder om, at de slettes. Sletning af data kan ske ved at rette henvendelse til signe@yogamedsigne.dk. Ved oprettelse af en konto accepterer du samtidig, at Yoga med Signe behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. Samtidig erklærer du dig indforstået med, at Yoga med Signe til enhver tid, og uden forudgående varsel, er berettiget til at ophæve denne aftale eller afbryde din adgang til Yoga med Signe, såfremt du ikke overholder betingelser for brug. 

3.2. Betaling for abonnementer 

Betalingen for et abonnement hos Yoga med Signe sker automatisk og forud for hver periode, indtil du aktivt opsiger dit abonnement. Du kan vælge at betale enten månedligt eller årligt. Som abonnent hos Yoga med Signe kan yogavideoer og meditationer kun streames online. Ved månedlig betaling opkræves du automatisk månedsprisen hver 30. dag. Regnet fra det tidspunkt, hvor du aktiverer dit abonnement, eller, såfremt abonnementet er begyndt med en gratis prøveperiode, fra den gratis prøveperiodes udløb. Ved årlig betaling betaler du første gang forud for ét år, og opkræves derefter én gang årligt regnet fra det tidspunkt, hvor du aktiverer dit abonnement eller, såfremt abonnementet er begyndt med en gratis prøveperiode, fra den gratis prøveperiodes udløb. 

3.3. Opsigelse eller ændring af abonnement

Du kan som medlem af Yoga med Signe til enhver tid opsige dit medlemskab. Ved opsigelse ophører abonnementet ved udgangen af den periode, der er betalt for. Du kan ikke få penge retur for de dage, der er tilbage af den periode, du har betalt for. For at opsige et abonnement hos Yoga med Signe, inden en ny måned bliver føjet til din abonnementsperiode, skal du som bruger opsige tjenesten senest dagen før en ny månedlig abonnementsperiode begynder. Ved årlig betaling skal tjenesten opsiges senest dagen før en ny årlig abonnementsperiode begynder.

Såfremt dit abonnement er begyndt med en gratis prøveperiode, skal du nå at opsige dit abonnement inden prøveperiodens udløb, hvis du ikke ønsker at blive trukket for medlemskab. Ellers vil der, ved prøveperiodens udløb, automatisk trækkes enten det månedlige eller det årlige beløb for tjenesten. Du kan opsige dit abonnement ved at logge ind på siden "Medlemside" og vælge "Annullér medlemskab".

Yoga med Signe kan ikke opsige abonnement på baggrund af henvendelse fra 3. part. Hvis 3. part har fuldmagt over dig som kunde, kan de på dine vegne logge ind og opsige dit abonnement på din medlemsside.

Ønsker du at ændre dit abonnement (fx fra månedsabonnement til årsabonnement), skal du gå ind på "Medlemside" og vælge "Skift".

3.4. Priser

Priserne for abonnement kan ses på Yoga med Signes hjemmeside. Alle priser er inkl. moms. Betaling kan ske med kreditkort, debetkort eller anden betalingsmåde, som Yoga med Signe til enhver tid måtte informere dig om.  

3.5. Misligholdelse

Ved betalingsmisligholdelse forbeholder Yoga med Signes sig retten til at lukke din adgang. Alle digitale produkter kan spores, og det er ikke tilladt at dele, kopiere eller videresælge adgang til digitale produkter til tredje part. 

4. Fortrydelsesret 

Din fortrydelsesret som køber afhænger af hvilken ydelse, du har købt. Læs din ret herunder. 

4.1. Fortrydelsesret ved køb af digitale abonnementer

Du har 14 dages fuld returret på køb af månedlige og årlige medlemskaber hos Yoga med Signe. Ønsker du at gøre brug af din returret, skal du sende en mail til signe@yogamedsigne.dk med dit fulde navn og ordrenummer.

4.2. Fortrydelsesret ved køb af fysiske yogahold, retreats eller workshops afholdt af Yoga med Signe i Danmark eller i udlandet 

Ved køb af fysiske yogahold, retreats eller workshops er tilmelding bindende uanset lokation, og beløbet kan ikke refunderes. Du har dog altid ret til at videresælge din plads til en anden. 

5. Ansvar i forbindelse med køb

Yoga med Signe kan ikke garantere, at webstedet til enhver tid er fejlfrit og i fuld funktion. Yoga med Signe kan derfor ikke holdes ansvarlig for manglende eller fejlagtige leverancer eller mangler m.v., der skyldes manglende internetstabilitet eller problemer med internetforbindelse, opkobling m.v.

6. Ansvar i forbindelse med enhver form for medlems-, forløbs- og arrangementsaktivitet hos Yoga med Signe

På intet tidspunkt kan Yoga med Signe drages til ansvar for brugerens helbred, skader eller skavanker i forbindelse med eller som følge af undervisningen hos Yoga med Signe. Dette gælder både ved fysiske og online yogahold. Al deltagelse i undervisning, forløb og arrangementer sker således på eget ansvar. Det er desuden brugerens eget ansvar at passe på værdigenstande o.lign. ved deltagelse på fysiske yogahold el.lign. 

Yoga med Signe forbeholder sig retten til at flytte eller aflyse undervisning (fysisk eller online), et retreat, en workshop eller et kursus i tilfælde af for få tilmeldinger eller uforudsigelige omstændigheder, der forhindrer Yoga med Signe at opfylde sine forpligtelser i aftalen. 

Yoga med Signe anbefaler, at man konsulterer egen læge, inden man påbegynder yoga. 

7. Copyright

Der er copyright på alle produkter på Yoga med Signes hjemmeside, med mindre andet er angivet. Det gælder således også navn, varemærker, logo, grafik, billeder, video, tekst, illustrationer o.lign. 

8. Regler for medlemskab

Et medlemskab hos Yoga med Signe er personligt, og du må ikke videregive login-oplysninger til tredjepart. Ændring i persondata, som fx navn eller e-mail, skal meddeles til Yoga med Signe. Indholdet, du får adgang til hos Yoga med Signe, må udelukkende bruges til personlige, ikke-kommercielle formål. Med mindre, der udtrykkeligt og skriftligt fastslås andet, må ingen dele af Yoga med Signes tjeneste eller dens indhold benyttes til virksomhedsdrift eller offentlig fremvisning. Kontakt signe@yogamedsigne.dk, hvis du har forespørgsler vedr. fremvisninger på eksempelvis skoler eller i virksomheder.  

9. Aktivitetslogning

Når du opretter en konto hos Yoga med Signe, logges din aktivitet. Enhver brug af tjenesten Yoga med Signe registreres med henblik på at kunne målrette ydelserne til brugerne og have et overblik over, hvis brugeren oplever eventuelle fejl el.lign. Læs i øvrigt Privatlivspolitik for information om dataoplysninger og dataopbevaring. 

Har du spørgsmål eller forbedringsforlag, er du altid velkommen til at kontakte os på 

signe@yogamedsigne.dk

CVR: 15605308